Tentokrát nás bylo trochu méně a nutno přiznat, že některým se moc nechtělo. Pozitivní je, že už se hlásí, takže se zbytečně nečeká a začíná se celkem včas. 

Tohoto setkání se tedy krom vedoucí trojice, tedy otce Radomíra, Martina a mé maličkosti zúčastnili ještě tito ministranti:

Nejvíce za farnost Potštát: Lukáš Krejčiřík, Jana Krejčiříková a Veronika Krejčiříková. Domácích bylo trochu méně: oslavenec Štěpán Hýža a Petr Šebesta a teď už jen po jednom: Drahotuše - oslavenec Oldřich Míček a Jezernice - Ladislav Haša.

Po úvodní hře evoluce, písničce a modlitbě následovala katecheze o zázracích Dona Bosca, pak vypukla hra, která se odehrávala venku a trochu provětrala vědomosti. Oslavenci, kteří měli dnes narozeniny, tedy Olda a Štěpán se utkali ve společném boji o padesátikorunu, až z toho byli celí bílí.

Pak už byl čas k modlitbě Anděl Páně, kterou jsme prožili v místním kostele sv. Havla a na konec jsme si pochutnali na dobrých amoletách, které nám připravil otec Radomír. Zbytek času do odjezdu si kluci zaplnili fotbalem a na závěr jsme všechno uklidili a někteří šli ještě oslavovat narozeniny, jiní prožívat zbytek dne s Pánem a já za chvíli pojedu domů.