Tak se nás tentokrát sešlo celkem 12 jako apoštolů. Z farnosti Partutovice připutoval Radim Krnovský, již na 7:00 na ráno, takže s námi prožil i naši ranní modlitbu, dále následovalo Podhoří, v plném zastoupení, tedy Pavel Obořil, Petr Šebesta i Štěpán Hýža. Nenechali se zahambit ani ministranti jezerničtí a to Standa Chytil, Pavlínka Chytilová a Laďa Haša a přišli též i domácí ministranti Vojta a Laďa Jemelkovi a těsně před nimi dorazil Olda Míček. 

 

Začali jsme tedy obvyklým příběhem ze života Dona Bosca, pak si dohráli turnaj ve stolním fotbale, rozehrátý již z Potštátu. Následně otec Martin měl liturgické okénko, kde nejprve jsme společně hádali, co má na mysli a pak si zahráli mezi farnostmi speciální liturgické pexeso. Tyto dvě části jsou bodované a otec Martin tu časem napíše výsledky. Dopadlo to dobře.

 

Oběd nám uvařil sám otec Martin a to francouskou polévku a zapékané brambory s masem. Po obědě jsme si ještě vychutnali otce Martina ve filmu Pat a Mat.

 

Toto ministrantské setkání není fotograficky zdokumentované, neboť mi dříve vymrznul foťak a nemám funkční baterky. Příští setkání bude výjezdové v Kopřivnici 21.2. Jemu bude předcházet turnaj ve florbale 31.1., na který se již můžete hlásit.