21. týden už možná bude mít svůj Infolist, ale to není jisté vzhledem ke 14 denní dovolené o. Radomíra, který touto dobou je na trajektu, který je veze na ostrov Korzika. Ve 20. týdnu vyjdou akorát ohlášky pravděpodobně v pátek tohoto týdne.

Teď se podívejte na obvyklý Infolist v obvyklém rozsahu sic na 3 týdny dopředu a pak i na pořad bohoslužeb. Z toho upozorňuji na nedělní mši sv. 19.8. v 11:00 v Potštátě, která opět bude v kostele Panny Marie (tentokrát z 20. neděle v mezidobí), aby farní kostel byl řádným úklidem připraven ke slavnostním hodům ke cti sv. Bartoloměje v neděli 26.8.

180812.doc

Kdo chcete, můžete se podívat také, jak jsme se měli na táboře: Pohoř u Oder

Jen tak zcela mimochodem - v Potštátě se účastnil mše sv. poslanec za ODS Marek Benda. Z jisté skromnosti se ohlásil jen krátkým e-mailem, ve kterém se informoval na mši svatou a opravdu přišel. Farníci si povšimli jeho přítomnosti, když přistupoval ke sv. přijímání. Já se přiznám, že po táboře (z kterého jsem v té době teprve před několika minutami přijel), když jsem připravoval Infolist a odpovídal na jeho zprávu z e-mailu, tak mi ani nedošlo, komu vlastně odpovídám. A když jsem podával sv. přijímání, tak mi to taky nesepnulo. Škoda, že jsme ho oficiálně neuvítali, ale svým způsobem je to dobře. Účastnil se mše svaté jako každý křesťan v neděli a tu nejvyšší poctu nechal tomu, kterého přišel navštívit a osobně se s Ním setkat - Pánu Ježíši.